‘Bereik meer cliënten: presenteer uw zorgorganisatie hier’

Veel nieuwe cliënten bereiken voor uw zorgorganisatie? Dat is wat het platform Plek in de zorg u graag aanbiedt. Een platform waar de cliënt op basis van een simpel menu snel een goede keuze kan maken welke zorgaanbieder bij hem of haar past. Daar wilt u graag tussen staan! Meld uw zorgorganisatie hier aan.

U kunt op Plek in de zorg uw organisatie goed presenteren en u bent goed vindbaar online. Fijn voor u en fijn voor de cliënt die een passende zorgplek zoekt. De bezoekers van het platform zijn divers. Het kan een bezorgde ouder, een voogd of wijkteam medewerker met weinig tijd, of de cliënt zelf zijn die een fijn thuis zoekt.

Plek in de Zorg is een up-to-date platform met altijd beschikbare plaatsen. Het aanbod is transparant, helder en overzichtelijk en biedt veel keuze voor de cliënt. De kans dat er goede match ontstaat is dan ook aanzienlijk. En het probleem met de wachtlijsten wordt zo ook aangepakt. Niemand zou moeten wachten op een plek. Plek in de zorg is een onafhankelijke aanbieder met een landelijke dekking.

Bent u nog niet aangesloten op ons platform? Dit kan snel een eenvoudig door ons een mail te sturen met de gewenste info.

Meld uw zorgorganisatie hier aan!

Na het versturen van deze aanvraag ontvangt u een mail met een wachtwoord waarmee u in kunt loggen om uw zorgplek aan te melden.

    Velden met een * zijn verplicht