Dit is jouw kans: Er zijn weer plekken vrij bij Dagbesteding Lingewaard & Coaching! 🌟

Ben jij op zoek naar een plek waar je kunt groeien in zelfstandigheid en vertrouwen, zonder de druk van werk? Bij ons vind je een warme en ondersteunende omgeving met professionele begeleiding...

Dit is jouw kans: Er zijn weer plekken vrij bij Dagbesteding Lingewaard & Coaching! 🌟

Ben jij op zoek naar een plek waar je kunt groeien in zelfstandigheid en vertrouwen, zonder de druk van werk? Bij ons vind je een warme en ondersteunende omgeving met professionele begeleiding waar jouw ontwikkeling vanuit je eigen interesses centraal staat. 🌿💪

🔍 Wat bieden wij?

✨ Stap voor stap samen naar zelfstandigheid: Leer jouw eigen weg te vinden en zelfvertrouwen op te bouwen in een veilige omgeving.

✨ Een breed aanbod aan activiteiten: Van wandeltochten in de natuur tot gezamenlijk koken, creatieve handwerktechnieken en zelfs een kijkje in de keuken van bijvoorbeeld een basisschool en een professionele voetbalclub. Ook gaan wij jaarlijks dagjes uit. Er is voor elk wat wils!

✨ Waar nodig individuele Coaching: Persoonlijke begeleiding om jouw doelen te bereiken en jouw potentieel te ontdekken.

✨ Ophaal en wegbreng service: Wanneer nodig kunnen wij dit aanbieden!💬 Laat ons jou helpen om op te bloeien!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Samen creëren we een pad naar jouw persoonlijk succes en proberen we jouw dromen te vervullen! 🌱✨📞 Contactgegevens:


📧 info@lingewaard-dagbesteding.nl

📱 06-11236143Wilt u meer weten?

Vraag of opmerking aan de eigenaar

Jouw gegevens